REGULATIONS TERAPI

Regulationsterapi handler om, hvordan kroppen forvalter det, vi udsætter den for. Alt fra miljøpåvirkninger og levevis til den mad vi spiser, tænkes ind i denne sygdomsforståelse. Det handler om balance. Bliver kroppen udsat for en større belastning, end den har kapacitet til at forvalte, så vil der opstå ubalancer.

Jeg tager altid udgangspunkt i, at kroppen har de bedste betingelser for at kunne reparere sig selv og for mig starter det med kroppens mulighed for at optage næring og komme af med affaldsstoffer.

​​

Bioregulationsterapi har en biologisk indfaldsvinkel i forhold til sygdomsforståelse.

I bioregulationsterapien kikker vi på dine symptomer og ligger sammen en plan for at understørren kroppen i at komme tilbage i balance igen. Der tages hensyn til dit selv-reguleringssystem af ude- og indefra kommende stressfaktorer.


Behandlingen er bl.a. homøopatisk fremstillede mediciner, der støtter kroppens egen naturlige reguleringsevne fremfor kun at behandle symptomerne. Symptomerne er et udtryk for kroppens eget forsvar og derfor ønsker vi sjældent, at de skal undertrykkes.​

Inflammation er en fysiologisk proces og en naturlig respons på de stressfaktorer, vi udsætter vores krop for.

I bioregulationsterapien ser vi på, hvilke homotoksiner (affaldsstoffer) der dannes i kroppen som et respons på vores livsstil.

De indefra kommende affaldsstoffer dannes, når kroppen ikke længere er i stand til at nedbryde eller udlede fysiske substanser på tilfredsstillende vis.

Symptomer kan opstå som udtryk for, at vores reguleringssystem er aktiveret og derfor forsøger jeg ikke at fjerne symptomerne, men nærmere understøtte kroppen i processen. Kroppen understøttes med homøopatiske medicin og manuelle behandlinger som f.eks Colon-hydro terapi, øreakupunktur mm.

Kroppens selvregulerende systemer: (foto lånt fra Bioterapeutisk index – Forlaget Sund Forskning)​

Kontakt mig

henriette

Naturmedicinsk klinik - Lafontaines APS

CVR:​ 42101753

Klinik i Viborg - mulighed for online booking

Norgesvej 21, 8800 Viborg

Klinik i Århus​ - ​mulighed for behandlinger 

primært onsdage fredage

Vejlbergvej 6 A, 8240 Risskov

Åbningstider

Se ledige tider under tidsbestilling.

Åbent i weekend og aftener efter aftale.

Kan du ikke finde en tid der passer dig, så kontakt mig på 40 19 26 75 - så kan jeg som regel trylle med kalenderen.

Efter aftale kan der tilbydes tider i weekend og aftener efter kl 17 - mod en mer betaling på 100 kr pr behandling.