​NHT® Naturlig hormonterapi

​Jeg er certificeret NHT® terapeut hos Anette Paulin i 2015. Jeg bliver løbende ajourført og arbejder ud fra den nyeste forskning i hormoner.

En hormontest foretaget som spytprøve kan bruges til at måle de frie niveauer af hormonerne i kroppen dvs. dem der er tilgængelige for dig.

Følgende niveauer af de frie aktive hormoner måles :

  • Cortisol (stresshormon)
  • Østriol
  • Østradiol
  • Progesteron
  • DHEA
  • Testosteron

Du får tilsendt et spytprøve testkit, som du tager hjemme ved dig selv og sender ind til laboratoriet. Det er meget simpelt og der følger en manual med.

Når testresultatet er tilbage fra laboratoriet, så scorer jeg resultaterne og sammenligner det med dine symptomer.

​Ved den efterfølgende konsultation gennemgår jeg testresultatet samt dit spørgeskem. Vi sammenholder dine resultater og ser på, om der noget ved dine symptomer, der kunne tyde på hormonmangel?

Jeg vejleder dig i at udbedre kroppens mangler for at få genoprettet balancen, så den igen kan fungere optimalt. Jeg vejleder dig i brugen af naturlige hormoner, homøopati, vitaminer, mineraler mm. som kan understøtte kroppen i at komme tilbage i balance.

​Der er intet revolutionerende ved dette. Udgangspunktet er, at hvis kroppen får tilført, hvad den mangler, kan den selv udbedre de lidelser og sygdomme, der er opstået på grund af hormonmanglen. Kroppen er eksperten ikke os.

Skal kroppen have fuldt udbytte af hormonbehandlingen, er det vigtigt, at benytte naturlige hormoner.

Naturlige hormoner kaldes også bioidentiske hormoner, da de er identiske med de hormoner, som kroppen selv producerer. I modsætning til kunstige syntetiske hormoner fungerer naturlige bioidentiske hormoner nøjagtigt som kroppens egne hormoner.

Principper som er beskrevet i bogen “ Naturlig Hormon terapi du har et valg” skrevet af Anette og Jens-Ole Paulin. En bog jeg vil anbefale alle interesserede at læse.

Kontakt mig

henriette

Naturmedicinsk klinik - Lafontaines APS

CVR:​ 42101753

Klinik i Viborg - mulighed for online booking

Norgesvej 21, 8800 Viborg

Klinik i Århus​ - ​mulighed for behandlinger 

primært onsdage fredage

Vejlbergvej 6 A, 8240 Risskov

Åbningstider

Se ledige tider under tidsbestilling.

Åbent i weekend og aftener efter aftale.

Kan du ikke finde en tid der passer dig, så kontakt mig på 40 19 26 75 - så kan jeg som regel trylle med kalenderen.

Efter aftale kan der tilbydes tider i weekend og aftener efter kl 17 - mod en mer betaling på 100 kr pr behandling.