KOSTVEJLEDNING KONSULTATION

Den 1. konsultation varer ca. 1,5 time

Konsultationen foregår i klinikken.

Den første konsultation hos mig varer mellem en 1 og 1,5 time. Inden du møder op til konsultationen, har jeg sendt dig et spørgeskema, som du udfylder og sender retur. På den måde har jeg mulighed for at forberede mig bedst muligt og vi bruger sammen mindre tid på at skrive journal under konsultationen. 

Jeg laver altid først en grundig anamnese (sygehistorie/billede) ud fra en samtale med dig og en analyse af dine symptomer, det betyder, at du altid er i centrum. Jeg giver mig tid til at lytte og spørge ind til de udfordringer / symptomer / problematikker, du oplever. Jeg laver også tit en fysisk gennemgang af din krop for at sikre mig, alt ser fint ud.

Gennem vores samtale og undersøgelse, vil du få en udredning og en plan, der ikke kun tager udgangspunkt i dine symptomer, men derimod finder ind til årsagskernen.

Det er vigtigt for mig ikke at være symptombehandlende, men derimod forebyggende, og helbredende på et niveau, hvor både følelsesmæssige, mentale og fysiske aspekter inddrages.

Det giver dig en sikkerhed og tryghed, for den optimale behandling. På baggrund af analysen sammensætter jeg en behandlingsplan, som er tilpasset netop dig.

​Du får en plan, som vejleder dig i forhold til din kost, evt. suppleret med forslag til vitaminer, mineraler, homøopatiske lægemidler og evt. urter.

Jeg rådgiver dig i forhold til din livsstil og dine tankemønstre, hvis vi i samtalen vurderer, at det har betydning for dit forløb.​

Det er individuelt, hvor længe behandlingen varer og hvor mange konsultationer, du skal have. Det afhænger både af din tilstand og hvad der skal behandles. De fleste skal have mindst 2 til 3 konsultationer. Men det er selvfølgelig også muligt, blot at få én konsultation og et øjebliksbillede af din generelle tilstand.

Du vil få forslag til, hvordan du kan sammensætte din kost og hvis du ønsker det, en madplan for den første uge samt forslag til, hvordan du fremadrettet selv kan lave en plan.

2 konsultation: varer ca 1 time

Konsultationen foregår i klinikken eller via facetime / skype.

Denne konsultation ligger typisk 8 uger efter 1. konsultation og er tænkt som en konsultation, hvor vi justerer på din plan ud fra de oplevelser og ændringer du har mærket siden sidst.

Vi beslutter sammen, om der skal skrues op eller ned for intensiteten af den plan, vi har lagt. Vi gennemgår evt. startvanskeligheder eller udfordringer og strategierne justeres i forhold hertil.

Som hovedregel skal der kun få konsultationer til, da forløbet er individuelt skruet sammen og netop passer til dig. Nogle vil gerne have flere konsultationer, hvor vi løbende justerer og arbejder med at opretholde motivationen.

Jeg tilbyder også, at du kan komme og blive vejet – hvis et vægttab er målet for din kostomlægning. Du kan komme med det interval, der passer dig og blive vejet. Det koster 50 kr. pr gang eller du kan købe et 10 turskort for 400 kr.

En kort opfølgning på en kostvejledning varer ca. 30 min.

​Foregår i klinikken eller via facetime eller skype.

Kontakt mig

henriette

Naturmedicinsk klinik - Lafontaines APS

CVR:​ 42101753

Har du lyst til at se mere af mit arbejde? ​
​Så følg med på Facebook og Instagram:

fb-svg-moerk​  ig-svg-moerk

Åbningstider

Se ledige tider under tidsbestilling.

Åbent i weekend og aftener efter aftale.

Kan du ikke finde en tid der passer dig, så kontakt mig på 40 19 26 75 - så kan jeg som regel trylle med kalenderen.

Efter aftale kan der tilbydes tider i weekend og aftener efter kl 17 - mod en mer betaling på 100 kr pr behandling.