Narrativ Kognitiv terapi
​– skal vi sammen skabe en ny historie?

Narrativ terapi har bl.a. sit fokus på de historier, som for dig med tiden er blevet ”sandheden” for, hvordan du opfatter dig selv og verden. 

Det kan være oplevelser derhjemme, i skolen, på arbejdspladsen eller i andre sociale sammenhænge, der har bevirket, at du har fået et udfordrende eller problematisk syn på, hvem du er – eller ønsker at være.

Den du kommunikerer mest med, er dig selv. Du har kontinuerligt en indre dialog kørende som kommenterer på alt, hvad du oplever. Det er altafgørende, hvordan den dialog lyder. Er den kærlig og inkluderende, eller dømmer den og nedgør den både dig selv og andre. En indre dialog som nedgør og dømmer skaber nemlig grobund for inflammation i din krop. Hvis du vil bringe inflammationen til ophør, må du ændre dit mindset i forhold til dig selv og omverdenen.​

De ord, som du fodrer dig selv med, skaber din virkelighed. Derfor er det vigtigt, at du arbejder med at få en selvkærlig stemme og et fokus som forbinder dig kærligt med din omverden.

​Med en narrative tilgang arbejder vi med at finde de alternative historier, som kan udfordre den fortælling og de ord du bruger om dig selv og din måde at være i verden på.​

Sammen skriver vi en ny historie med fokus på de ting, som har fungeret og med et fokus på, hvordan du fremadrettet får flere succeshistorier i din historiefortælling.

Vi udfordrer dine tankemønstre, så du, f.eks. i stedet for at tænke negative tanker eller opleve angst i bestemte situationer, får vendt dit tankemønster til at tænke nyt og mere selvunderstøttende. På denne måde kan du komme i kontakt med din sunde fornuft, din kreativitet og dit fokus og bedre opnå det du ønsker. 

Jeg har stor erfaring i at være en del af denne forandringsproces, hvor du får øje på dit potentiale og dermed lettere ved at styre dit liv i den retning, du ønsker. Jeg ved, at vi alle rummer mulighederne for at få succes med vores liv og jeg er i mit arbejde altid anerkendende og nysgerrig på netop din proces.​

Kontakt mig

henriette

Naturmedicinsk klinik - Lafontaines APS

CVR:​ 42101753

Klinik i Viborg - mulighed for online booking

Norgesvej 21, 8800 Viborg

Klinik i Århus​ - ​mulighed for behandlinger 

primært onsdage fredage

Vejlbergvej 6 A, 8240 Risskov

Åbningstider

Se ledige tider under tidsbestilling.

Åbent i weekend og aftener efter aftale.

Kan du ikke finde en tid der passer dig, så kontakt mig på 40 19 26 75 - så kan jeg som regel trylle med kalenderen.

Efter aftale kan der tilbydes tider i weekend og aftener efter kl 17 - mod en mer betaling på 100 kr pr behandling.