Kvinden bag

 

Henriette Lafontaine

Midt i 40´erne – midt i livet

Gift med Bjarne

Mor til Feluca, Sigurd, Nicoline og Oliver

Mit syn på sundhed og min tilgang til livet er holistisk – jeg tror på, at alt hænger sammen. Mennesket, naturen, Kroppen, psyken og sjælen

Det fascinerer mig, at alt hvad vi tænker, spiser, gør, drikker og oplever har en afgørende betydning for vores helbred – og kan medvirke til ubalancer og sygdom – et svækket helbred, en dårlig livskvalitet.

Lige så fantastisk er det, at vi kan genskabe balance, sundhed, livskraft og blive den udgave af os selv, vi er kommet her for at være. Det er min passion og mit livsformål at hjælpe med præcis dét – at genskabe forbindelsen – med naturlige effektive behandlinger.

Jeg har ”nørdet” i sundhed og psyke i over 20 år og taget et hav af uddannelser for at blive klogere på menneskekroppen, ditto hoved og alle vores ”systemer”. Mine egne udfordringer har været mange, men særligt fordøjelsen og kvindelivet inkl. en fjernet livmoder og dermed tidlig akut; ”overgangsalder” har gjort, at jeg har valgt at specialisere mig særligt indenfor colon Hydro Terapi og Naturlig Hormonterapi. (links)

Jeg har en pædagogisk, ærlig, kærlig og forstående tilgang til alle mennesker og alle tilstande. Det kan være sårbart at søge hjælp og kræve stort mod at tage kontakt til en behandler. Jeg er her for at guide dig, være med til at skabe de forandringer din tilstand og udfordringer kræver – med stor respekt for dig og øje for, hvad der er muligt og realistisk. Min mission er, at du får det godt (igen) og kommer til at stå stærkt i dig.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon eller via mail, for en uforpligtigende snak om jeg kan hjælpe dig med dit problem.