Naturmedicin

Naturmedicin kaldes også heilpraktik.

 

Naturmedicinen tager udgangspunkt i det hele menneske og ikke kun symptomerne på den enkelte sygdom. Det betyder at du hele tiden er i centrum. Jeg giver mig god tid til at lytte og spørge ind til de udfordringer du oplever, så vi sammen kan finde årsagen/roden og den optimale behandling.

Det giver dig sikkerhed og tryghed og ikke bare symptombehandling.

 

Naturmedicin handler for mig om:
* At behandle sygdomme på en måde, så kroppen selv bliver i stand til at arbejde med      helbredelsesprocessen.
* At behandle kroppen skånsomt og uden bivirkninger.
* At benytte en bred vifte af analyseredskaber og behandlingsmetoder.
* At sætte dig i centrum ved bl.a. at lytte grundigt til dine symptomer og egne iagttagelser.
* At foretage de nødvendige undersøgelser for at kunne udføre den rigtige behandling,
* At tilrettelægge individuelle behandlinger for netop dig.

Jeg arbejder med en bred vifte af naturmedicinske metoder, analyser – og behandlingsformer blandt andet: Bioregulation, detox, homøopati, kostvejledning, urteterapi, NHT® terapi,  Colon Hydro terapi, Ozon behandlinger mm.

I andre lande er der en anden tradition for at bruge naturmedicin, hvis du bliver syg. I Tyskland kan du vælge om du vil gå til en konsultation hos din traditionelle læge eller hos din heilpraktiker -hvilket er det samme som en naturmediciner

 

Således er naturmedicinsk behandling statsanerkendt og en del af sygesikringssystemet. Alle alternative behandlere i f.eks. Tyskland har en heilpraktiker uddannelse. Det er statens garanti for kvalitet. Herhjemme anerkender staten ikke andre behandlingsmetoder end den medicinske – udført af medicinuddannede.

En naturmediciner er en behandler, som har videreført og videreudviklet den ældste viden inden for medicin – nemlig naturmedicinen som har sine rødder langt tilbage i historien.

 

En naturmediciner kigger på det enkelte menneskes ressourcer og udfordringer.
Tankegangen i naturmedicin er, at kroppen, med den rette hjælp, i vid udstrækning kan helbrede sig selv.

Hvis kroppen udsættes for små belastninger f.eks. manglende søvn, mindre virusinfektioner og stress, så foretager kroppen en række ”selv reguleringer” i kroppens kemiske processer og på den måde kan sygdom ofte undgås.
Ifølge den naturmedicinske metode opstår sygdom, når kroppen udsættes for større belastninger end den selv kan bekæmpe. Jeg fokuserer derfor på at styrke kroppens evne til at ”regulere” sig selv. Naturmedicinsk behandling kaldes derfor også ”Regulationsterapi”.

Regulationsterapien har til formål at stimulere kroppen, så kroppen afgifter hurtigere end den forgiftes. Dermed aktiveres kroppens selvregulerende kræfter, og kroppen er i stand til bedre at klare belastningerne.

Hvordan foregår et sundhedstjek ved mig – læs mere her

Se mere